Köszöntő


Üdvözlöm Önt a Dóra Kiadó oldalán!

Kiadónk az 1989 ősze óta áll a szép könyvek kedvelőinek rendelkezésére. Minden évben elsősorban néhány ballagási ajándéknak szánt könyvet ajánlunk, olyat, amely jól elfér a ballagótarisznyában, ugyanakkor a magyar kultúra valamely kiemelkedő személyiségének gondolatait kínálja útravalóul.

Emellett nőnapi, karácsonyi aktualitású könyvek is szerepeltek már kiadványaink között.

Kívánságra a megvásárolt példányokba egyedi bejegyzések, logók elhelyezése is lehetséges, ez 250 példány fölött ingyenes, kisebb megrendelés esetén megállapodás kérdése.

Szívesen vállaljuk akár az Ön kívánsága szerinti könyvek, akár kis fotóalbumok létrehozását is (települési évfordulók, névadók alkalmából, stb.) Az árak mindig a megrendelt példányszámtól függenek, 500 és 1000 példány között 650 Ft, 1000 példány fölött 600 Ft körül alakulnak.

Vállaljuk fekete-fehér reprint képeslapok, sorozatok elkészítését is, az ár itt is elsősorban a megrendelés nagyságától függ.

Kérem, tekintsék meg jelenleg is megrendelhető, illetve már megjelent könyveink kínálatát is: megfelelő példányszámú rendelés esetén lényegében bármelyikből elképzelhető új kiadás.

Amennyiben ajánlatunk megnyerte tetszését, e-mail-ben, telefonon vagy postán azonnal megrendelheti az Önnek tetsző példányokat. Emellett minden más kérdésével kapcsolatban is szívesen állunk rendelkezésére az alábbi címeken:



dorakiado@freemail.hu
bardos.j@gmail.com


06/30-523-63-85


Dóra Kiadó, 2750 Nagykőrös, Ceglédi út 14. II. 9.



Kellemes böngészést kívánok:

dr. Bárdos József


Utolsó frissítés: 2018. március 21.